12 oktober 2022: workshop mediamarketing Duitsland

12 oktober 2022: workshop mediamarketing Duitsland

Wie als Nederlandse ondernemer overweegt om naar Duitsland uit te breiden of wellicht reeds actief is bij de oosterburen, moet zich er van bewust zijn dat een passend marketingconcept vooraf een allereerste vereiste is. Dit concept moet niet alleen bij de Duitse markt passen, maar andersom moet de stap naar Duitsland ook binnen het eigen marketingconcept en bij het bedrijf passen. Naast het vergaren van specifieke kennis over de behoeftes van Duitse klanten, het vaststellen van de USP’s of de toegevoegde waarde van het product of service, is ook de inzet van passende marketingkanalen van belang. Voor wie aan de slag wil met radio – één van de vele interessante marketingkanalen – organiseert WDR Mediagroup GmbH op 12 oktober in Den Haag de workshop mediamarketing Duitsland.

Door de juiste marketingkanalen te kiezen, groeit de kans op een succesvolle stap naar Duitsland. Radio kan daarbij een zeer nuttig marketingkanaal zijn. Om Nederlandse bedrijven en agentschappen bij hun mediale instap te ondersteunen, organiseert de WDR Mediagroup GmbH een workshop, waarbij het radiolandschap in Noordrijn-Westfalen en de passende mediaplanning worden toegelicht.

Aanmelden en meer informatie

Deze workshop wordt op woensdag 12 oktober 2022 van 10.00 tot 13.00 uur gehouden. Aansluitend vindt een gezamenlijke lunch plaats. De locatie van de workshop is de Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK), Nassauplein 30, 2585 EC in Den Haag. De voertaal van de workshop is Engels. Gezien het beperkte aantal plaatsen is aanmelding vooraf noodzakelijk. Voor aanmeldingen of meer informatie kan contact worden opgenomen met chantal.skwara@wdr-mediagroup.com.

X