Over AHA24X7

AHA24x7.com is een onafhankelijk platform waar professionals die actief zijn op het gebied van Nederlands-Duitse samenwerking elkaar ontmoeten om informatie, nieuws, leuke weetjes, blogs en vlogs te delen. Op AHA24x7.com vinden bedrijven, overheden en (toeristische) organisaties nieuws, informatie en experts voor ondersteuning van hun (zakelijke) activiteiten. Naast de communitywebsite AHA24x7.com is er een AHA24x7 Facebook page, Twitter-account en nieuwsbrief.

Er is bewust de keuze gemaakt om op de website AHA24x7 en de aanverwante sociale media alle teksten in de brontaal – Nederlands of Duits – te publiceren. De leden van onze community beheersen over het algemeen beide talen.

 

Wat wil AHA24x7 bereiken?

  • AHA24x7.com wil het initiëren en faciliteren van mogelijke samenwerking tussen verschillende partners in Duitsland en Nederland en v.v. ondersteunen
  • AHA24x7.com biedt bedrijven, overheden en (toeristische) organisaties de mogelijkheid om expertise, ervaring en referenties te presenteren
  • AHA24x7.com wil de culturele en zakelijke banden tussen Nederland en Duitsland verder versterken en uitbouwen

 

Projectteam AHA24x7.com: Alf Buddenberg, Julian Binn, Femke Hoebergen, Corine Konings, Henk Raijer en Karlijn Papendorf-Smidt.

 

AHA 24×7.com: DE COMMUNITY VOOR NEDERLANDS-DUITSE SAMENWERKING!

Möchten Sie zweimal wöchentlich und gezielt über Neuigkeiten aus dem
deutsch-niederländischen Geschäftsleben informiert werden?
Dann abonnieren Sie jetzt den kostenlosen AHA24x7.com-Newsletter.

AHA24x7.com wil u graag regelmatig op de hoogte houden met gericht nieuws uit de
Duits-Nederlandse community. Registreer u via onderstaand formulier op de gratis AHA24x7 newsletter.

Datenschutzerklärung | privacy statement

Newsletter abonnieren

* indicates required

Einverständnis

X