Onze Dossiers

Hoezo, waarom?
Kennis en expertise delen, experts met elkaar in contact brengen: twee doelstellingen die AHA24x7.com hoog in het vaandel heeft staan. Om deze doelen te bereiken, maken we plaats voor achtergrondverhalen. Ruimte voor details, achtergronden en verbanden. Verhalen met een actuele aanleiding, maar ook met content die over een langere periode nog relevant is. Dit is precies de bedoeling van de dossiers die de redactie van AHA24x7.com in nauwe samenwerking met deskundige partners publiceert.

De AHA24x7.com-dossiers bevatten diepgaande informatie over uiteenlopende aspecten van grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Duitsland. Hier worden bepaalde branches uitgelicht, overkoepelende thema’s besproken of bepaalde regio’s geanalyseerd. Met andere woorden: ongelimiteerd, overzichtelijk, duidelijk en transparant, maar zonder vooraf vastgelegd stramien.

Fahne D-NLActieve medewerking gevraagd
Des te meer experts bijdragen aan de dossiers, des te interessanter de inhoud. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden en deze kunnen in overleg worden afgestemd. Elk themadossier kan worden gezien als een mozaïeksteentje: samengevoegd is het beeld sprekender en mooier. Het platform krijgt met ieder nieuw dossier een nieuwe impuls en wordt daardoor nog levendiger.

Ideeën en tips voor nieuwe dossierthema’s zijn van harte welkom en kunnen ook in samenwerking met de AHA24x7.com-redactie en andere partners en vrienden van de grensoverschrijdende community worden ontwikkeld. Grensoverschrijdende samenwerking met inhoud. Via content naar meer contacten en samenwerkingen. Een optimale uitbreiding van AHA24x7.com.

Experts en potentiële (co)auteurs kunnen contact opnemen met de redactie via telefoonnummer 0049 (0) 2821 – 711 56 13 of per e-mail aan info@aha24x7.com.

Möchten Sie zweimal wöchentlich und gezielt über Neuigkeiten aus dem
deutsch-niederländischen Geschäftsleben informiert werden?
Dann abonnieren Sie jetzt den kostenlosen AHA24x7.com-Newsletter.

AHA24x7.com wil u graag regelmatig op de hoogte houden met gericht nieuws uit de
Duits-Nederlandse community. Registreer u via onderstaand formulier op de gratis AHA24x7 newsletter.

Datenschutzerklärung | privacy statement

Newsletter abonnieren

* indicates required

Einverständnis

X