STRICK – Rechtsanwälte & Steuerberater

 

 

 

 

 

Uw partner voor het zakendoen in Duitsland

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater biedt al 35 jaar hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in Duitsland. Als een toonaangevend advocaten- en belastingadviesbureau hebben wij uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd in het adviseren van bedrijven van verschillende groottes en sectoren, waaronder ook grote Nederlandse ketens.

Maatwerkoplossingen

Onze diensten omvatten onder meer de oprichting van bedrijven in Duitsland, het begeleiden van fusies en overnames, arbeidsrechtelijke kwesties, geschillenbeslechting en belastingadvies. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen van onze cliënten.

Duitse wet- en regelgeving

Als u van plan bent om zaken te doen in Duitsland, dan is het van essentieel belang om te begrijpen hoe de Duitse wet- en regelgeving en het belastingstelsel werkt. Onze ervaren advocaten en belastingadviseurs kunnen u helpen om de Duitse markt te begrijpen en u te adviseren over alle aspecten van het zakendoen in Duitsland.

Zakendoen in het Nederlands

Al onze experts spreken vloeiend Nederlands, waardoor er nooit een communicatiemisverstand kan ontstaan. Zij begrijpen tevens de Nederlandse cultuur, waardoor zij u goed kunnen ondersteunen en de weg kunnen wijzen in Duitsland. Met deze waardevolle partner, kunt u zich focussen op wat echt van belang is: zakendoen in Duitsland.

Meer informatie

Wij zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid en ons vermogen om oplossingen te bieden die leiden tot succesvolle resultaten voor onze cliënten. Neem vandaag nog contact met ons op

Contact

STRICK – Rechtsanwälte & Steuerberater
Siemensstr. 31
D-47533 Kleve
Tel.: +49 2821 72220
E-Mail: kanzlei@strick.de
Web: www.strick.de

Gebäude

Möchten Sie zweimal wöchentlich und gezielt über Neuigkeiten aus dem
deutsch-niederländischen Geschäftsleben informiert werden?
Dann abonnieren Sie jetzt den kostenlosen AHA24x7.com-Newsletter.

AHA24x7.com wil u graag regelmatig op de hoogte houden met gericht nieuws uit de
Duits-Nederlandse community. Registreer u via onderstaand formulier op de gratis AHA24x7 newsletter.

Datenschutzerklärung | privacy statement

Newsletter abonnieren

* indicates required

Einverständnis

X