STRICK – Rechtsanwälte & Steuerberater

 

 

 

 

Wij zijn een Duits advocaten- en belastingadvieskantoor net over de grens bij Nijmegen dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van het Nederlands-Duitse recht.

STRICK – Rechtsanwälte & Steuerberater in Kleve biedt Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken (willen) doen of een dochteronderneming willen opstarten, al meer dan een kwart eeuw alomvattend juridisch en fiscaal advies.

Steeds meer Nederlandse ondernemers kiezen Duitsland als afzetgebied. Met het vervagen van de grenzen worden obstakels in het internationale handelsverkeer geslecht. Echter, Europese eenwording betekent nog geen juridisch en fiscaal samengaan. Onbekendheid met de verschillen in de Duitse wetgeving ten opzichte van de Nederlandse kan leiden tot miscommunicatie tussen zakenpartners.

Er zijn echter ook onzichtbare en ongrijpbare cultuurverschillen die de communicatie tussen Nederlandse en Duitse zakenmensen kunnen bemoeilijken. Een juridische en fiscale adviseur die beide culturen kent, is dan een waardevolle partner.

Alle advocaten en fiscalisten bij STRICK zijn tweetalig, evenals een groot deel van de medewerkers. Cliënten hebben derhalve de mogelijkheid, om onderwerpen in onze eigen taal te bespreken, terwijl hun adviseurs de Duitse wetgeving in het Nederlands uitleggen.

De adviseurs van STRICK, 1988 als Anwaltskanzlei Strick opgericht door Peter Strick (1954 – 2011), hebben economisch en commercieel inzicht. Zij zijn zich terdege bewust van het belang van de ondernemer. Een belangrijke filosofie van het kantoor is, dat een gedegen advies in een vroegtijdig stadium bijna alle moeilijkheden kan voorkomen en in de meeste gevallen tot een buitengerechtelijk akkoord leidt.

Contact:
STRICK – Rechtsanwälte & Steuerberater
Siemensstr. 31
D-47533 Kleve
Tel.: +49 2821 72220
Fax: +49 2821 722244
E-Mail: kanzlei@strick.de
http://www.strick.de

Gebäude

Möchten Sie zweimal wöchentlich und gezielt über Neuigkeiten aus dem
deutsch-niederländischen Geschäftsleben informiert werden?
Dann abonnieren Sie jetzt den kostenlosen AHA24x7.com-Newsletter.

AHA24x7.com wil u graag regelmatig op de hoogte houden met gericht nieuws uit de
Duits-Nederlandse community. Registreer u via onderstaand formulier op de gratis AHA24x7 newsletter.

Datenschutzerklärung | privacy statement

Newsletter abonnieren

* indicates required

Einverständnis

X