Op het Biobased Business Event Emmen ontmoeten bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties uit de biobased economy elkaar. Op donderdag 22 september vindt de 2e editie plaats van dit grensoverschrijdende netwerkevent. 

Wat staat er allemaal op het programma?

  • Organisaties op de beursvloer die technische toepassingen en concrete producten laten zien. Van grondstof tot (half)fabricaat.
  • Topsprekers met inspirerende lezingen en bedrijven die hun showcases presenteren. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen en eigenschappen van (bio)polymeren en biocomposieten en over de nieuwste materialen/ producten op de markt.
  • Informatie over de markt, investeringskansen en financieringsmogelijkheden. Het event laat zien op welke manieren er geld wordt verdiend aan de biobased economy.
  • De speciaal ontwikkelde BBE Netwerkapp om op eenvoudige wijze in contact te komen met de juiste businesspartner.

De dag draait om inspireren, informeren en ontmoeten. Als koploper in de Groene Chemie laat Emmen zien wat er allemaal al gebeurt op dit gebied.

Voor wie?
Voor leveranciers, onderzoekers, technici, productontwikkelaars, inkopers, beleidsmakers, financiers. Maar ook voor docenten en studenten uit binnen- en buitenland; (toekomstige) professionals die werkzaam zijn in sectoren waar groene chemie ingezet wordt om tot nieuwe producten te komen. Het Biobased Business Event Emmen is een grensoverschrijdend event. Er komen deelnemers en bezoekers uit Duitsland (Eemsdelta regio) en België. Het accent ligt op ‘biobased’, maar in het kader van circulaire economie er is ook aandacht voor recycling en upcycling.

De entree bedraagt €40,- p.p.  (inclusief lunch en consumpties, excl. BTW).
Om het event te bezoeken is vooraf aanmelden noodzakelijk. Meer informatie en aanmelding via de volgende website: biobasedbusinessevent.com