Duits-Nederlandse businessavond bij VVV-Venlo

Duits-Nederlandse businessavond bij VVV-Venlo

Op 28 oktober vindt voor de negende keer de Duits-Nederlandse businessavond bij VVV-Venlo plaats. Na een coronapauze van bijna 2,5 jaar kan het businessevenement eindelijk weer plaatsvinden. Het thema van deze editie is dan ook toepasselijk: grensoverschrijdende samenwerking na de coronapandemie.

Op 9 maart 2020 vond de achtste en tevens laatste editie van de businessavond plaats. Meer dan honderd deelnemers uit Nederland en Duitsland woonden het evenement toen bij. Vlak daarna gingen beide landen op slot als gevolg van de coronapandemie. Nu zetten VVV-Venlo, LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Limburg), Standort Niederrhein en NRW.GLOBAL Business (de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen) de traditie voort. In de businessruimte van Covebo Stadion De Koel van VVV-Venlo kunnen deelnemers kennismaken met de sfeer van VVV-Venlo, presentaties bijwonen en tot slot van de wedstrijd VVV-Venlo – Jong AZ genieten. Ook dr. Marcus Optendrenk, minister van Financiën van Noordrijn-Westfalen en VVV-Venlo-fan, zal tijdens de businessavond aanwezig zijn.

Programma

16.45     Ontvangst met koffie en gebak

17.15     Openingsgesprek met VVV-Venlo, NRW.GLOBAL Business, Standort Niederrhein en LIOF

17.45     Podiumdiscussie over het thema ‘grensoverschrijdende samenwerking na de coronapandemie’

18.15     Typisch Nederlands buffet + gesprek met een gast uit de voetbalbranche

19.00     Einde van het evenement + opening van de businesslounges voor de thuiswedstrijd van VVV-Venlo

20.00     Aftrap van de wedstrijd VVV-Venlo – Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie

21.50     Einde van de wedstrijd + mogelijkheid tot netwerken in de businesslounge

VVV-Venlo in Duitsland

VVV-Venlo is zeer geliefd in het grensgebied. Naast circa 350 Nederlandse partners, hebben de afgelopen jaren ook steeds meer Duitse partners zich aan de club verbonden. Inmiddels zijn zo’n 40 Duitse mkb-bedrijven en concerns partner van VVV-Venlo.

 

X