october, 2022

11octalldayDuitslanddag 2022 AmersfoortDuits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)

more

Event Details

Netwerken in industriële omgeving 

Na een succesvolle online editie in 2020 is het dit jaar dus weer tijd voor een editie op locatie voor dé dag over zakendoen in Duitsland. Op 11 oktober 2022 is het zover. Dan kunnen ca. 800 Nederlandse ondernemers zich in rijksmonument De Rijtuigenloods in Amersfoort oriënteren op de Duitse markt en met andere aanwezigen netwerken. 

De beursvloer bevindt zich dit jaar in een sfeervolle, industriële omgeving. Tussen authentieke spoorbielzen en historische treinwagons kunnen ondernemers zich bij circa 50 stands en inspiratiesessies oriënteren op het buurland. Ook dit jaar is er weer een veelomvattend programma, met o.a. succesverhalen van Nederlandse ondernemers die de Duitse markt hebben veroverd. Bovendien zullen er verdiepende kennissessies met actuele thema’s als health, mobiliteit, duurzaamheid en Duits-Nederlandse handel plaatsvinden. Daarnaast is er voor de ondernemers gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Inschrijving voor standhouders geopend 

Standhouders kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor een stand op de Duitslanddag. Kijk voor meer informatie op duitslanddag.nl.

Time

All Day (Tuesday)

Location

De Rijtuigenloods Amersfoort

Piet Mondriaanplein 61

Organizer

DNHKe.vanhooren@dnhk.org

X