june, 2021

09jun12:0012:45Online seminar 'Get ready for the German market': Webshop: met één klik de Duitse klant bereikenVNO-NCW Midden en STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater

more

Event Details

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en VNO-NCW Midden organiseren een drietal webinars, waarbij inzicht wordt gegeven in de Duitse manier van zakendoen. Tussen 12.00 – 12.45 uur delen de experts hun ervaringen en beantwoorden zij al jouw vragen.

De handel met het Verenigd Koninkrijk is sinds de Brexit niet eenvoudiger geworden. Veel internationaal georiënteerde ondernemers kijken ook naar de ontwikkelingen en economische marktkansen die de Duitse markt biedt. In 2018 importeerde Duitsland voor 97 miljard euro aan Nederlandse goederen. Ruim 42 miljard kwam uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Aanleiding genoeg om de handelsrelatie met Duitsland te versterken.

Hoe kan ik via een webshop met één klik de Duitse klant bereiken?

Met aandacht voor vragen over taal & content, hoe het beste producten kunnen worden beschreven en hoe het best een bestelproces in te richten. En vooral ook, in het kader van productverantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, hoe disclaimers en de algemene voorwaarden moeten worden opgesteld en hoe rekening moet worden gehouden met de AVG en de DSGVO (de Datenschutz-Grundverordnung).

Spreker: Romy Latka, Rechtsanwältin en specialist IT-recht & gegevensbescherming

Kosten: geen
Datum: 09-06-2021
Tijd: 12:00 – 12:45 uur
Spreker(s): Dr. Romy Latka

Organisator: VNO NCW Midden i.s.m. STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater
Moderator: Rob Oostermeijer

Aanmelding: https://bit.ly/3fpbU33

Time

(Wednesday) 12:00 - 12:45

X