Nederlands-Duitse bijeenkomst over duurzaamheid in Burgers’ Zoo

Nederlands-Duitse bijeenkomst over duurzaamheid in Burgers’ Zoo

Op maandag 19 september is het eindelijk weer zover: dan organiseren de Dutch-German Desk van accountantskantoor Grant Thornton en communicatiebureau mediamixx weer samen een Nederlands-Duits netwerkevenement. Tijdens deze bijeenkomst in Burgers’ Zoo in Arnhem staat duurzaamheid centraal. Frank Wöbbeking, directeur van mediamixx, kijkt uit naar het evenement: “We zijn heel blij dat we elkaar na twee online evenementen eindelijk weer op locatie kunnen zien.”

“Met duurzaamheid en bescherming van het klimaat hebben we deze keer een onderwerp gekozen dat ons allemaal aangaat”, legt mede-organisator Arjan van Oosten, partner bij Grant Thornton, uit. Ook in Burgers’ Zoo speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dierentuindirecteur Alex van Hooff zal dit tijdens zijn voorwoord nader toelichten.

Nederlands-Duitse projecten

Na het voorwoord zullen verschillende Nederlands-Duitse projecten aan bod komen waarin duurzaamheid centraal staat. Michael Franken van Teunesen Zand en Grint B.V. en Timon Mund van Omexom zullen met hun project ‘Wasserstoff Impuls Niederrhein’ het spits afbijten. Daarna is het de beurt aan David Thorburn, CEO van de Düsseldorfse start-up Ardau Power Holdings. Dit bedrijf specialiseert zich in emissievrije energie. Tot slot is het de beurt aan Wouter Balm, Senior Impact Manager bij consultancybureau GT Sinzer, die uitlegt hoe je ook als belastingadviseur je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Hierna is er de mogelijkheid om met de diverse deelnemers in gesprek te gaan. Aansluitend kan onder het genot van een hapje en een drankje worden genetwerkt.

Aanmelding

Het evenement duurt van 13:30 tot circa 17:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan via info@mediamixx.eu.

X