Netwerken danken hun succes aan hun leden, dus aan bedrijven, organisaties en vooral aan mensen die zich aan elkaar verbinden. Daarom breidt AHA24x7.com de community uit met een nieuwe feature: per direct hebben Nederland-Duitsland professionals en liefhebbers van grensoverschrijdende samenwerking in beide landen de mogelijkheid om zich in de nieuwe ‘Expert Directory’ ook persoonlijk te presenteren. En gemakkelijker gevonden te worden.

“Met de nieuwe ‘Expert Directory’ kan iedereen met interesse in grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Duitsland actief lid van de AHA24x7.com-community worden”, benadrukt projectcoördinator Alf Buddenberg namens het complete AHA24x7.com-team. Een eigen profiel kost 3,90 euro per maand. Voor nog geen 50 euro per jaar kunnen deelnemers met een persoonlijk profiel zichzelf met een foto, persoonlijk motto, een korte tekst, e-mailadres en links naar de eigen social media platformen presenteren. Bovendien kan het profiel worden gelinkt aan het eigen bedrijfsprofiel op AHA24x7.com. Buddenberg: “Dit moet ervoor zorgen dat deze personen via hun profiel gemakkelijker via de gangbare zoekmachines worden gevonden en vooral ook direct als NL-D expert worden geïdentificeerd. In een tweede stap is het mogelijk om direct contact met hem of haar op te nemen of contact te zoeken via andere kanalen, zoals bijvoorbeeld via LinkedIn en/of Xing.”

Persoonlijkheid is doorslaggevend

De profielen zijn in eerste instantie zichtbaar via de profielfoto, daarnaast is er een zoekfunctie beschikbaar. Zo is het eenvoudig om oude bekenden terug te vinden, een naam te koppelen aan een gezicht of nieuwe contacten aan te knopen. Wellicht zorgt een persoonlijk detail van een potentieel contact ervoor dat de eerste kennismaking eenvoudiger verloopt. In de toekomst moet naast de expertise ook de menselijke factor op AHA24x7.com sterker aan bod komen. De redactie is van plan om in de newsfeed regelmatig personen uit de ‘Expert Directory’ aan het woord te laten. Aan de hand van korte interviews wordt op een luchtige manier duidelijk welke relatie hij/zij heeft met het buurland en grensoverschrijdende samenwerking.

“Er is geen snellere en goedkopere manier om mee te doen aan AHA24x7.com dan deze. Daarmee nodigen we alle startende en gevestigde ondernemers, maar ook studenten en gepensioneerden uit om zich aan te sluiten. De Expert Directory moet een meerwaarde aan alle gebruikers bieden en de reikwijdte vergroten”, aldus Buddenberg.

Hier kunt u zich registreren https://aha24x7.com/aanmelding-expert-profiel-anmeldung-expertenprofil/

X