Vierde editie Duitslanddag in hybride vorm

Vierde editie Duitslanddag in hybride vorm
(c) DNHK / Duitslanddag

Op 14 september organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer voor de vierde keer de Duitslanddag, waar Nederlandse ondernemers advies kunnen inwinnen over alle aspecten van zakendoen in Duitsland. Vanwege het coronavirus vindt het netwerkevenement dit jaar in hybride vorm plaats.

Ondanks de coronacrisis is de handelsrelatie tussen Nederland en Duitsland onverminderd sterk gebleven. Veel Nederlandse bedrijven hebben de stap over de grens al gezet, zoals TicketSwap, Dopper, Seepje, YoungCapital en Oil&Vinegar. Op de Duitslanddag vertellen zij hoe ze het buurland hebben veroverd.

Bovendien delen verschillende ervaringsdeskundigen hun kennis over zakendoen in Duitsland tijdens workshops en kennissessies. Op de beursvloer zijn talrijke standhouders te vinden, waar Nederlandse ondernemers terechtkunnen met praktische vragen op het gebied van belastingen, taal, wet- en regelgeving, marketing en cultuurverschillen.

Online of op locatie

Vanwege het coronavirus kunnen deelnemers ervoor kiezen om online deel te nemen: er is een livestream en een interactieve beursplattegrond. Ondernemers hebben echter ook de mogelijkheid om in De Fabrique in Utrecht fysiek aanwezig te zijn. Wel is het aantal deelnemers op locatie beperkt.

Meer informatie is te vinden op www.duitslanddag.nl. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.

X