Voor werkgevers die in Duitsland ondernemen of werknemers in dienst hebben die in Duitsland gaan werken, zijn er behoorlijk wat zaken waarop gelet moet worden: belastingen, pensioenen, arbeidsongeschiktheid… Daarom organiseert het Bureau voor Duitse Zaken (BDZ) voor deze werkgevers dit najaar weer informatiebijeenkomsten.

Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden op onderstaande dagen:

– dinsdagmiddag 1 oktober in Assen
– woensdagmiddag 2 oktober in Nijmegen. Let op: speciaal voor de vervoersbranche. 
– dinsdagmiddag 8 oktober in Nijmegen. Let op: speciaal voor de bouwbranche.
– woensdagmiddag 30 oktober in Roermond
– donderdagmiddag 31 oktober in Vianen

De bijeenkomsten beginnen om 13.00 uur en duren tot 17.45 uur. Er zijn diverse lezingen en workshops en deelnemers hebben de gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie over het precieze programma is hier te vinden.

Experts aanwezig

Tijdens de bijeenkomsten zullen er experts op verschillende gebieden aanwezig zijn. Voor vragen omtrent sociale zekerheid zijn er sprekers van de afdeling Internationale Detachering en het Bureau voor Duitse Zaken. Werkgevers met vragen over belastingen kunnen terecht bij Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen (GWO). STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater uit Kleve biedt informatie en ondersteuning op juridisch gebied.

Aanmelding

Deelnemers betalen €149,- per persoon. Wanneer u zich meer dan drie weken voor de gekozen datum aanmeldt, krijgt u €30,- korting. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

X