DigitalHUB Aachen organiseert Online DemoDay #6

DigitalHUB Aachen organiseert Online DemoDay #6

Op donderdag 19 januari organiseert DigitalHUB Aachen de Online DemoDay #6. Tijdens dit event presenteren opkomende start-ups hun bedrijfsplannen live in de digitalCHURCH in Aken. Naast de start-up-pitches zal een ronde tafel-gesprek plaatsvinden tussen de belangrijkste partijen uit de euregionale start-up-gemeenschap.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 uur: Welkomstwoord

16:10 uur: Ronde tafel-gesprek met euregionale partners

16:30 uur: Power-pitch-session 1

Pauze

17:00 uur: Power-pitch-session 2

17:30 uur: Uitreiking HUB-Scholarships

17:40 uur: Uitreiking TechVision-prijs

17:50 uur: 1:1 gesprekken

Euregionale insteek

Tijdens het ronde tafel-gesprek zal dieper worden ingegaan op het ‘Take a Seat in the Euregion’-programma, waarbij start-ups worden ondersteund bij het betreden van nieuwe markten, het ontmoeten van investeerders en het leggen van nieuwe contacten. Daarbij is sprake van een euregionale insteek: start-ups uit Nederland, Duitsland en België worden ondersteund bij hun werkzaamheden en het verwezenlijken van hun ambities over de grens. Partners van het programma zijn LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Limburg), NRW.BANK (de ontwikkelingsbank van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen) en LRM (de investeringsmaatschappij van Belgisch Limburg).

Aanmelden en meer informatie

De Online DemoDay #6 vindt plaats op donderdag 19 januari 2023 van 16:00 tot 18:00 uur. Het event wordt live gestreamd vanuit de digitalCHURCH. Geïnteresseerden kunnen via Eventbrite gratis online tickets bestellen.

Meer informatie over het evenement is hier te vinden.

X