Gespreksronde tijdens PROVADA: ‘Succesvol naar Duitsland’

Gespreksronde tijdens PROVADA: ‘Succesvol naar Duitsland’
Foto: Standort Niederrhein

In Kreis Kleve zijn 866 internationale bedrijven gevestigd, 700 daarvan zijn Nederlands. Reden genoeg voor Kreis Kleve om experts in Duits-Nederlandse zakelijke betrekkingen uit te nodigen om bij de vastgoedbeurs PROVADA in de RAI in Amsterdam aanwezig te zijn. Tijdens een gespreksronde op 8 juni a.s. onder het motto Succesvol naar Duitsland? Wij weten de weg geven belastingadviseurs, accountants en een advocaat antwoord op vragen over bedrijfsvestiging in de Duitse grensstreek.

Belastingadvieskantoor BHU Steuerberatungsgesellschaft met accountant Per-Olaf Ulrich is aanwezig, net als belastingadvieskantoor Ecovis KPP Steuerberatungsgesellschaft met commercieel medewerker Volker Wein en belastingadviseur Uwe Fransen, belastingadviseur Günter Heenen van NeD Tax, Steuerkanzlei Michael Lommen met de gelijknamige belastingadviseur uit Emmerich am Rhein en Honorair Consul en advocaat Freddy B. Heinzel van Strick Rechtsanwälte und Steuerberater. De gespreksronde, gehouden in het Nederlands, wordt geleid door Frank Wöbbeking, directeur van mediamixx. Dit bureau is gespecialiseerd in Nederlands-Duitse communicatie.

Daarna geven de experts antwoord op vragen van de bezoekers. Bovendien zijn bij de stand bijna alle ‘Wirtschaftsförderer’ (economische ontwikkelingsmaatschappijen) uit de regio Niederrhein vertegenwoordigd. Ze geven vooral informatie over concrete vestigingsmogelijkheden in de grensregio tussen Emmerich en Mönchengladbach. De beursdeelname wordt georganiseerd door Standort Niederrhein GmbH onder leiding van directeur Bertram Gaiser.

De gespreksronde van Standort Niederrhein vindt plaats op woensdag 8 juni 2016 om 12.00 uur bij stand 20 in hal 9.

PROVADA vindt plaats van 7 t/m 9 juni in de RAI in Amsterdam. Op dinsdag 7 juni opent Prof. Dr. Jan Peter Balkenende om 10.00 uur de 12e editie van PROVADA in de centrale hal. Het programma van de beurs is afgestemd op de 3 dagthema’s; smart cities, game changers, business innovation. Zo komen onderwerpen als ‘Megatrends in vastgoed, ‘De circulaire stad’, ‘Rijksmonumenten als nieuwe investering’, ‘Vluchtelingenhuisvesting, ‘Zorgvastgoed’ en nog vele andere onderwerpen aan bod.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X