GIP EDR: informatiespreekuur voor grenspendelaars en werkgevers

GIP EDR: informatiespreekuur voor grenspendelaars en werkgevers

Op woensdag 15 februari organiseert het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een spreekdag voor grenspendelaars en hun werkgevers. Zij kunnen dan met vragen op het gebied van belasting, pensioen en sociale verzekeringen terecht bij GIP EDR.

Er zullen experts aanwezig zijn van de belastingdiensten uit Groningen en Leer, de Deutsche Rentenversicherung uit Münster en het Bureau voor Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank in Nijmegen.

Aanmelden en meer informatie

Het spreekuur vindt plaats in het EDR-kantoor (Bunderpoort 14, 9693 CJ, Bad Nieuweschans), van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail met daarin hun telefoonnummer te sturen naar gip@edr.eu. Een adviseur van het GIP EDR zal vervolgens telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Over GIP EDR

De dienstverlening van het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreise Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

X