GrensInfoPunt Eems Dollard Regio organiseert telefonische spreekdag

GrensInfoPunt Eems Dollard Regio organiseert telefonische spreekdag

Op woensdag 23 maart organiseert het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een telefonische spreekdag voor grenspendelaars en hun werkgevers. Medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer en het Bureau voor Duitse Zaken (BDZ), een speciale afdeling van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in Nijmegen, zitten klaar om alle vragen op het gebied van grensoverschrijdende belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen te beantwoorden. Het advies is kosteloos. 

De telefonische adviesgesprekken vinden plaats tussen 10.00 en 12.30 uur en 13.30 en 16.00 uur.

Afspraak maken

Wie interesse heeft in een telefonisch adviesgesprek, dient een e-mail naar gip@edr.eu te sturen, met daarin het telefoonnummer waarop hij of zij goed bereikbaar is. Eén van de GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen. Vervolgens belt op 23 maart één van de experts op het afgesproken tijdstip.

Gratis informatie en advies voor grenspendelaars

Het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio biedt gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland. Werknemers, werkgevers, toekomstige en voormalige grenspendelaars kunnen er met al hun vragen terecht. Zij kunnen contact opnemen via het online contactformulier op de GIP EDR-website of per mail via gip@edr.eu. Voor dringende vragen zijn de GIP-adviseurs op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bereikbaar via +31 (0)597-521818.

De dienstverlening van het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreisen Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

X