Grote rol voor Nederlandse bedrijven bij online IT-Strategie-Kongress

Grote rol voor Nederlandse bedrijven bij online IT-Strategie-Kongress

De coronacrisis zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van IT. Hoe kun je deze uitdagingen het beste aangaan in tijden van crisis, en waarom kan digitalisering hierbij een sleutel tot succes zijn? Deze vragen worden beantwoord tijdens het online IT-Strategie-Kongress op woensdag 13 mei 2020.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door IT-Forum Nord Westfalen, IHK Nord Westfalen, Digital Hub Münsterland en de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). Nederland is partnerland van de conferentie.

Programma

Het congres gaat van start om 9.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Peter Schuurman, consul-generaal in Düsseldorf, zal de eerste lezing van de dag voor zijn rekening nemen. Daarna volgen diverse lezingen van gerenommeerde sprekers van onder andere Telekom Deutschland GmbH, NDIX B.V., LinkedIn, Oost NL en Siemens. Zij delen hun inzichten en vertellen hoe digitalisering een ondersteunende rol kan spelen in tijden van crisis.

Het volledige programma is hier te vinden; daar kunnen geïnteresseerden ook meer informatie over de sprekers vinden. De lezingen worden in het Duits of Engels gegeven en worden niet simultaan vertaald.

Naast het reguliere programma kunnen bedrijven online samenkomen in het Digital Cafe en elkaar daar via video of chat leren kennen.

Matchmaking

Het congres biedt bedrijven bovendien de mogelijkheid om mee te doen aan Nederlands-Duitse matchmakinggesprekken. Deelnemers kunnen op zoek gaan naar profielen van Nederlandse en Duitse bedrijven en contact met hen opnemen. Dat kunnen ze op de dag van het congres doen, maar ook in de dagen ervoor en erna. Bedrijven die op 13 mei een persoonlijk gesprek van twintig minuten met een ander bedrijf willen hebben, kunnen zich hier daarvoor aanmelden.

Meer informatie en aanmelding

Geïnteresseerden kunnen hier meer informatie vinden over het congres. Deelname is kosteloos; men kan zich hier aanmelden.

X