INTERREG Deutschland-Nederland organiseert stakeholderconferenties

INTERREG Deutschland-Nederland organiseert stakeholderconferenties

Het huidige INTERREG V-programma bevindt zich ondertussen in de tweede helft van de uitvoering. Inmiddels zijn ook de voorbereidingen voor het nieuwe INTERREG VI-programma (voor de periode 2021 – 2027) begonnen. Het INTERREG-programma organiseert in dit kader twee identieke stakeholderconferenties.

Stakeholderconferenties

De eerste conferentie vindt plaats op 27 maart 2019 in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, de tweede op 3 april 2019 in Wunderland, Kalkar, beide van 10.15 tot 17.00 uur. Doelgroep zijn nationale, regionale en lokale publieke, private en maatschappelijke organisaties. Ook andere (potentiële) belanghebbenden bij het programma zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Tijdens de conferenties zullen de deelnemers geïnformeerd worden over de resultaten tot nu toe van het lopende INTERREG-programma. INTERREG-partners en belanghebbenden gaan in gesprek over ideeën en mogelijkheden voor het nieuwe programma.

Workshops

Tijdens de conferenties worden twee workshops gegeven. Deelnemers van de workshops krijgen de gelegenheid om mee te denken over de thematische richting van het nieuwe programma en over concrete doelen, maatregelen en project-ideeën. Daarbij hebben ze de keuze uit de volgende twee workshops:

– Een INTERREG voor een slimmer Europa

– Een INTERREG voor een socialer Europa dat dichterbij de burger staat

Aanmelding

De aanmelding voor beide conferenties is geopend tot en met 13 maart 2019.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Op de website van INTERREG Deutschland-Nederland is meer informatie en een voorlopig programma te vinden over de conferenties. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook aanmelden.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X