Kansen voor euregionale start ups tijdens Limburg Leads MoneyRoom

Kansen voor euregionale start ups tijdens Limburg Leads MoneyRoom

Op 20 en 21 oktober is het weer zover: dan vindt in MECC Maastricht Limburg Leads plaats. Het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen kunnen tijdens dit euregionale b2b-evenement elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en zakendoen. Onderdeel van deze grensoverschrijdende bijeenkomst is de Limburg Leads MoneyRoom.

Innovatieve start ups en scale ups uit Nederland, Duitsland en België die op zoek zijn naar financiering of naar begeleiding in de Euregio om hun bedrijf op te schalen, kunnen hier hun zakelijke idee pitchen aan ervaren ondernemers en potentiële investeerders. Deze kunnen de startende ondernemers ondersteunen met advies – en zijn wellicht bereid om financieel in te stappen.

Coaches zijn Corda Campus, DigiHub en Brightlands Smart Manufacturing Campus.

Start ups en scale ups die graag mee willen doen aan de MoneyRoom dienen een videopitch van één minuut te maken. Hierin lichten ze concreet toe wat hun innovatieve oplossing is, wat hun plannen zijn en hoe de MoneyRoom hen verder kan helpen. De videopitch moet uiterlijk 10 oktober naar m.beenders@lrm.be gestuurd zijn.

Limburg Leads

De belangrijkste partners van Limburg Leads zijn LIOF, NRW.BANK, LRM, de Limburgse Werkgevers Vereniging (LVW), de werkgeversorganisatie van Belgisch Limburg VKW, MKB-Limburg en Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL).

Een bezoek aan Limburg Leads is gratis. Geïnteresseerden kunnen hun bezoek hier registreren. Op https://www.limburgleads.com/nl/ is meer informatie over het evenement te vinden, o.a. over het programma.

X