Light + Building: ’s werelds grootste beurs voor verlichting en gebouwtechniek in Messe Frankfurt

Light + Building: ’s werelds grootste beurs voor verlichting en gebouwtechniek in Messe Frankfurt
Foto: Messe Frankfurt.

Van 18 tot en met 23 maart vindt in de Messe Frankfurt ‘s werelds grootste beurs voor verlichting, elektrotechniek en woning- en gebouwautomatisering plaats. Dit jaar staat de beurs in het teken van beveiligingstechnologie. Op de beurs zijn ook veel Nederlandse bedrijven te vinden.

Connected – Secure – Convenient, dat is het motto van Light + Building 2018 in Frankfurt am Main van 18 tot en met 23 maart. Bijna 2.600 exposanten, waaronder internationale marktleiders uit meer dan 50 landen, presenteren tijdens deze beurs slimme en toekomstgerichte oplossingen op het gebied van energie-efficiënte verlichting, elektro-techniek en gebouwautomatisering. Ook zijn circa 50 Nederlandse bedrijven op de beursvloer vertegenwoordigd.

Veiligheid

Een van de belangrijkste thema’s dit jaar is beveiligingstechniek. De combinatie van verschillende systemen, zoals video monitoring en toegangsbewaking, en de integratie van deze systemen in de automatisering van gebouwen genieten grote belangstelling onder zowel bedrijven als consumenten. In hal 9.1 kunnen bezoekers van de beurs hier alles over te weten komen.

Verlichting

Ook worden op de beurs de laatste trends op het gebied van verlichting gepresenteerd. Bezoekers krijgen een goed beeld van de huidige mogelijkheden op het gebied van lichttechniek. Ook zijn er lampen in allerlei variaties en voor allerlei toepassingen aanwezig, designverlichting – modern of klassiek – en een uitgebreid aanbod van lichttechnische onderdelen en toebehoren. Alle baanbrekende verlichtingstechnologieën zijn hier onder 1 dak te vinden.

Meer informatie over Light + Building is te vinden op de website www.light-building.com.

X