NeD Tax heeft samen met trampolinepark Jumpsquare het voormalige Heineken-pand aan de Industrieweg 103 in Nijmegen aangekocht. NeD Tax wil als specialist in grensoverschrijdend zakendoen het Nederlandse kantoor dichtbij het grensgebied houden. Eind november trekt het belastingkantoor in de nieuwe kantoorruimte.

In de zoektocht naar meer ruimte en de behoefte om alle werkzaamheden op één plek te centraliseren kwam NeD Tax uit bij het authentieke Heineken-pand dat te koop stond. NeD Tax is specialist in zakendoen tussen de Nederlandse en Duitse markt. Het belastingkantoor levert allround diensten voor organisaties, met onder meer complexe fiscale en juridische vraagstukken die de landsgrenzen overgaan. Daarom wil NeD Tax het Nederlandse kantoor dicht bij het grensgebied in Nijmegen houden.

In de grote loods die bij het Heineken-pand hoort, gaat Jumpsquare een nieuwe trampolinehal openen. Jumpsquare is een landelijk concept met trampolines en innovatieve springfaciliteiten. De grote loods van het Heineken-pand is een perfecte ruimte voor Jumpsquare waar 2500 m² aan trampolines en horecafaciliteit komt. Door de unieke locatie in Nijmegen hebben beide partijen elkaar gevonden en zijn zij een duurzame samenwerking aangegaan om hun toekomstplannen te realiseren.

Het pand zal de komende maanden grondig worden verbouwd, zodat het weer up-to-date wordt en geschikt is om veel klanten te ontvangen in een gebouw dat is uitgerust met alle moderne faciliteiten. Medio november opent Jumpsquare haar deuren voor de eerste bezoekers. De verhuizing van NeD Tax naar het Heineken-pand zal kort daarna plaatsvinden.