Nederland weer ruim vertegenwoordigd op Hannover Messe

Nederland weer ruim vertegenwoordigd op Hannover Messe
Foto: Holland High Tech

De Hannover Messe 2017 belooft ook dit jaar weer een succes te worden. Op de grootste technologiebeurs ter wereld (200.000 bezoekers in 2016) is van 24 tot en met 28 april het nieuwste van het nieuwste te zien op technologisch gebied. Ook Nederland is met meer dan 100 deelnemende bedrijven weer goed vertegenwoordigd in Hannover.

Nederland ontwikkelt zich steeds meer als technologieproducent van internationale allure. De overheid stimuleert dit al langer. Aangezien de meeste kandidaatpartijen voor de formatie van een nieuw kabinet duurzame technologische ontwikkeling hoog op de agenda hebben staan, zal dit alleen maar toenemen. Vanuit Nederland reizen meer dan 100 bedrijven naar de Hannover Messe om hier hun technologische kennis en producten met de bezoekers te delen.

Holland House

De ´Holland Houses ´ trekken veel belangstellenden die warm lopen voor de enthousiaste presentaties van de Nederlandse technologie.  De verschillende themapleinen op de Hannover Messe 2017 zijn Holland Industrial Supply, het Holland IT and Smart Industry House, het Holland Energy and E-mobility House en de High Tech Campus Eindhoven.

HighTechXL

Op het Holland Innovatieplein, waar gerenommeerde bedrijven en veelbelovende start ups zich presenteren, was het de afgelopen vier jaar behoorlijk druk en er heerste een feestelijke stemming . Vooral de pitches van start ups maakten indruk. Dat is ook aan de organisatie van de Hannover Messe niet ongemerkt voorbijgegaan. „Wij hebben ze een filmpje van het HighTechXL evenement laten zien, waar start-ups en scale-ups pitchen voor een groot publiek. Zoiets zagen ze wel zitten”, zegt Bert Jan Woertman van de High Tech Campus tegen het Eindhovens Dagblad. Dit jaar organiseren Holland Innovative en HighTechXL  het populaire evenement.

X