Nederlands-Duitse bijeenkomst in Burgers’ Zoo: duurzaamheid in de praktijk

Nederlands-Duitse bijeenkomst in Burgers’ Zoo: duurzaamheid in de praktijk

Na lange tijd zonder fysieke evenementen organiseren de Dutch-German Desk van accountantskantoor Grant Thornton en communicatiebureau mediamixx op dinsdag 14 juni weer een Nederlands-Duitse bijeenkomst op locatie. Tijdens dit evenement staat het thema duurzaamheid centraal. In Burgers‘ Zoo in Arnhem zullen voorbeelden uit het bedrijfsleven en praktische ideeën aan bod komen. „We zijn heel blij dat we elkaar na twee online evenementen eindelijk weer op locatie kunnen zien“, aldus mediamixx-directeur Frank Wöbbeking.

„Met duurzaamheid en bescherming van het klimaat hebben we deze keer een onderwerp gekozen dat ons allemaal aangaat“, legt mede-organisator Arjan van Oosten, partner bij Grant Thornton, uit. Dierentuindirecteur Alex van Hooff is het daarmee eens. In zijn welkomstwoord zal hij vertellen welke belangrijke rol het thema duurzaamheid voor Burgers’ Zoo speelt. Het programma wordt vervolgens voortgezet met een Nederlands-Duits project: Michael Franken van Teunesen Zand en Grint B.V. en Timon Mund van Omexom zullen het project ‘Wasserstoff Impuls Niederrhein’ toelichten.

Kleinere ecologische voetafdruk

Fossiele brandstoffen zijn een veelbesproken onderwerp wanneer het om de energietransitie gaat. David Thorburn, CEO van de Düsseldorfse start-up Ardau Power Holdings, beschrijft hoe zijn bedrijf deze kan omzetten in emissievrije energie. Tot slot zal Wouter Balm, Senior Impact Manager bij het Nederlandse consultancybureau GT Sinzer, vertellen hoe je ook als belastingadviseur je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Hierna volgt een gespreksronde met de deelnemers. Tot slot is er tijdens een borrel met hapjes en drankjes gelegenheid tot netwerken, waar de deelnemers ideeën en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Aanmelden

Het evenement gaat om 13.30 uur van start en duurt tot ca. 17.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@mediamixx.eu.

X