Nederlands Paviljoen op Internationale Grüne Woche Berlijn

Nederlands Paviljoen op Internationale Grüne Woche Berlijn

Van 19 tot en met 28 januari 2024 vindt in Berlijn de jaarlijkse Internationale Grüne Woche (IGW) plaats. Deze beurs is het trefpunt voor de Duitse en internationale landbouw- en agrifoodsector. In het Nederlandse Paviljoen op de beurs wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, die aansluiten bij het overkoepelende thema van de Grüne Woche en het Global Forum for Food and Agriculture dat tegelijkertijd plaatsvindt: ‘Voedselsystemen voor de Toekomst’. Deelnemers kunnen zich tot 1 november aanmelden.

Met het Nederlandse Paviljoen kunnen de overheid, het bedrijfsleven en kennisinstellingen het imago van agroland Nederland in Duitsland versterken. Ook hebben bedrijven hier de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten te introduceren. Piet Adema, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof, zullen het Paviljoen openen.

Aanmelden en meer informatie

Geïnteresseerden kunnen op drie manieren deelnemen: met een commerciële plek in het Paviljoen waarbij zij producten verkopen, met een niet-commerciële plek waarbij zij één of meer beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit ondersteunen, of door een niet-commerciële presentatie te geven. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op de website van het ministerie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Aanmelden kan tot 1 november.

X