Netwerken tijdens grensoverschrijdend ondernemersontbijt

Netwerken tijdens grensoverschrijdend ondernemersontbijt

Ondernemers aan de andere kant van de grens leren kennen onder het genot van een gezamenlijk ontbijt: daar draait het om tijdens het grensoverschrijdende ondernemersontbijt, georganiseerd door het Internationaal Netwerkbureau, Wirtschaftsförderung Bocholt en IHK Nord Westfalen. Het evenement vindt plaats in het Caravan Center Bocholt en is te bezoeken door iedereen die geïnteresseerd is in zakendoen aan de andere kant van de grens.

Nederland en Duitsland zijn interessante afzetmarkten voor elkaar. Niet alleen geografisch gezien liggen de landen dicht bij elkaar, maar ook in cultureel opzicht. De grens tussen Nederland en Duitsland vervaagt dan ook steeds meer. Om grensoverschrijdend contact en onderlinge samenwerking tussen Nederlandse en Duitse ondernemingen nog verder te bevorderen, vindt op donderdag 18 augustus weer het ondernemersontbijt plaats.

Programma

Vanaf 8:00 uur staat het ontbijt voor de deelnemers klaar in het Caravan Center Bocholt. Na een warm welkom door de organisatoren staat een presentatie van Jan Bruins, commercieel directeur van postbezorgbedrijf MSG, uitgever van de magazines INN’twente en INN*terregio én stadionspeaker van FC Twente op het programma. Hij zal onder andere over zijn eigen ervaringen met grensoverschrijdende samenwerking en de uitdagingen die daarbij komen kijken spreken. Aansluitend heeft het publiek de mogelijkheid om te netwerken.

Deelname aan het ondernemersontbijt is gratis. Meer informatie over het ontbijt is hier te vinden. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Aanmelden kan t/m 15 augustus 2022 via het aanmeldformulier op de website van IHK Nord Westfalen.

X