Ontmoet de juiste zakenpartner tijdens de Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg

Ontmoet de juiste zakenpartner tijdens de Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg
Notaris Jeroen Schoot van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen en Frank Wöbbeking van mediamixx tijdens de Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg twee jaar geleden.

Tijdens de 4e Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg kunnen Duitse en Nederlandse ondernemers weer op zoek naar nieuwe business kansen en -partners. De Handelsdag vindt plaats op 5 juni 2018 in de vertrouwde locatie “Alte Werft” te Papenburg.

Sinds 2015 is de Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg een van de grootste zakelijke evenementen in Noordwest-Duitsland en Noord-Nederland voor ondernemers met belangstelling voor zakendoen in het buurland. Het is een sterk platform om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten te onderhouden en zakelijke mogelijkheden te verkennen. Op de informatiemarkt presenteren verschillende ondernemers en organisaties uit beide landen hun producten en diensten en delen hun ervaringen met betrekking tot zakendoen in het buurland.

Programma

De opening van de Duits-Nederlandse Handelsdag wordt verzorgt door dagvoorzitter Derk Marseille van BNR Nieuws. Hij ondervraagt op het podium diverse ondernemers over grensoverschrijdend zakendoen. Gedurende de middag vinden er twee workshops plaats. Om 15.15 uur bespreekt Aldo Lodder van de Duits-Nederlandse Handelskamer de stand van zaken op de Duits-Nederlandse arbeidsmarkt en het gebrek aan vakkrachten. Een uur later verzorgt Frank Wöbbeking, directeur van communicatiebureau mediamixx GmbH, een workshop over succesfactoren in de grensoverschrijdende communicatie. Met welke cultuurverschillen moet je als Nederlandse of Duitse ondernemer zoal rekening houden in je marketing- of pr-campagne? Wöbbeking onderbouwt zijn verhaal met enkele sprekende voorbeelden.

B2B Matchmaking

De B2B Matchmaking is één van de prominente activiteiten van deze Duits-Nederlandse Handelsdag. Deelnemers ontmoeten hier potentiële agenten, distributeurs of samenwerkingspartners uit Duitsland en/of Nederland. Ondernemers uit alle sectoren zijn welkom. Het hoofddoel is het vinden van de juiste lokale partner. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nog tot 5 juni aanmelden voor de B2B Matchmaking via deze website. Uit de lijst van matchmaking-deelnemers kiezen ondernemers zelf hun gewenste gesprekspartners.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X