Sauna Finlantis viert 5-jarig jubileum

Sauna Finlantis viert 5-jarig jubileum

Saunalandschap Finlantis in het Duitse Nettetal laat op 8 oktober 2015 de kurken knallen. De Finse sauna viert op deze dag haar 5-jarig bestaan met traditionele opgietingen, knapperig fruit, typisch Finse vuurkoffie en kruidige droplikeur. Ook steeds meer Nederlandse gasten weten het luxe saunacomplex van 4300 m² te vinden.

De naam zegt het al: Finlantis haalt haar inspiratie uit de Finse saunacultuur. Wie binnenstapt in de wereld van Finlantis ruikt meteen de geur van hout, kruidige massageolies en Finse lekkernijen. Een prima plek om even te ontstressen. In de FinLounge kunnen bezoekers terecht voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Bijzondere opgietingen vinden plaats in de verschillende sauna’s, bijvoorbeeld buiten in de Panoramasauna met uitzicht op de typisch Finse saunatuin. Buiten kan ook gebruik worden gemaakt van de ligweide en de ‘LaaVu’ blokhut. In deze gezellige blokhut wordt typisch Finse vuurkoffie geserveerd bij een knapperend haardvuur. Voor een frisse opkikker zorgt het verkoelende buitenbad, met 45 m² groot genoeg om wat baantjes te trekken.

Finlantis 5 jaar
Op donderdag 8 oktober 2015 is het feest in Finlantis. Dan viert de sauna haar 5-jarig jubileum met een Finse saunadag. Van 10 tot 23 uur worden bezoekers verwend met traditionele opgietingen, knapperig fruit, hete vuurkoffie en kruidige droplikeur. Om het feest compleet te maken worden er in de LaaVu traditionele Pannukakku geserveerd: authentieke Finse pannenkoeken met rode bessen of chiligehakt. Ook de FinSpa heeft een speciale verjaardagsaanbieding in petto: wie zich op 8 oktober laat masseren, krijgt hiervoor meteen twee stempels op zijn Finlantis-klantenpas.

Prijsvraag
Finlantis is vanuit Venlo slechts 15 minuten rijden, vanuit Eindhoven en Nijmegen duurt het nog geen uur. Steeds meer Nederlanders weten dan ook de weg naar het Finse saunacomplex te vinden. Sauna’s in Duitsland zijn over het algemeen wat goedkoper dan Nederlandse sauna’s. Maar het kan nog voordeliger: via de Facebooksite van AHA24x7.com maken saunaliefhebbers kans op gratis dagkaarten voor Finlantis. Wellicht een mooi moment om (nog) een keer de Finse saunacultuur in Nettetal op te snuiven.

Meer informatie op www.finlantis.nl.

X