Telefonische spreekdag voor grenspendelaars uit Noord-Nederland

Telefonische spreekdag voor grenspendelaars uit Noord-Nederland

Op woensdag 20 oktober a.s. organiseert het GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een telefonische spreekdag. Grenspendelaars, werkgevers en andere geïnteresseerden kunnen die dag al hun vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen stellen.

Belangstellenden kunnen hun vragen telefonisch stellen aan medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer en het Bureau voor Duitse Zaken (BDZ), een speciale afdeling van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in Nijmegen. De telefonische adviesgesprekken vinden plaats tussen 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur en zijn gratis.

Afspraak maken 

Grenspendelaars die een afspraak willen maken voor de telefonische spreekdag, kunnen dit doen op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur en 14.00 en 16.00 uur. Ze dienen hiervoor te bellen naar +31 (0)597 521818. Op 20 oktober worden ze vervolgens op het afgesproken tijdstip gebeld door één van de experts.

GrensInfoPunt Eems Dollard Regio

GIP EDR biedt grenspendelaars gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.

GIP EDR is bereikbaar via het online contactformulier (https://grenzinfo.eu/edr/nl/aanvraag/), via de GIP EDR-website of per mail via gip@edr.eu. Grenspendelaars en andere belangstellenden die dringende vragen hebben, kunnen de adviseurs op werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur telefonisch bereiken via +31 (0)597-521818.

De dienstverlening van GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreisen Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X