Tweede euregionale masterclass over de Nederlands-Duitse handelsmarkt

Tweede euregionale masterclass over de Nederlands-Duitse handelsmarkt

Fontys Crossing Borders organiseert op donderdag 23 november 2017 in Venlo een tweede euregionale masterclass. Tijdens deze masterclass worden ondernemers en studenten ondergedompeld in de Duits-Nederlandse handelsmarkt.

Welke feiten en cijfers schuilen er achter de intense handelsrelatie tussen Nederland en Duitsland? De deelnemers van de euregionale masterclass krijgen handvaten aangereikt om de eerste stap over de grens te zetten. Studenten krijgen te horen wat hun unique selling proposition is wanneer ze in de grensregio hebben gestudeerd. De grens als kans en begin, in plaats van einde leefwereld.

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Wiel Aerts van de Fontys International Business School een presentatie over de Nederlands-Duitse handelsmarkt. Daarna volgt een paneldiscussie met twee ondernemers en een student. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De masterclass vindt van 16.00 tot 17.30 uur plaats in de Rabobank, Noorderpoort 15 in Venlo. Iedereen is welkom. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

De Euregionale Masterclass is een initiatief van Fontys Crossing Borders (FCB) en de grensoverschrijdende Business Club Maas Rhein (BCMR). Beide organisaties richten zich op het gebied van de euregio rijn-maas-noord, grofweg Noord- en Midden-Limburg en het Duitse Niederrhein.

X