Tweede Nederlands-Duitse b2b-workshop in Arnhem

Tweede Nederlands-Duitse b2b-workshop in Arnhem

Op 15 januari 2019 vindt de tweede Nederlands-Duitse b2b-workshop in het trainingscentrum van Vitesse Arnhem (Papendal, Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem) plaats. Deelnemers kunnen uitkijken naar een middag vol ervaringen en best practices uit het grensoverschrijdende zakenleven. Eén van de belangrijkste thema’s is de zoektocht naar personeel, aan beide zijden van de grens: de ‘crossborder war on talents’. Deelname is kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 11 januari aanmelden.

Het evenement wordt georganiseerd door mediamixx en de Dutch German Desk van Warth & Klein Grant Thornton en Grant Thornton Nederland. Begin 2018 beleefde het evenement al een succesvolle eerste editie in het Borussia-Park in Dortmund.

Voor wie?

De Nederlands-Duitse b2b-workshop richt zich op bedrijven en start-ups uit Nederland en Duitsland die aan de hand van voorbeelden uit de praktijk nuttige inspiratie voor hun eigen activiteiten in het buurland willen opdoen. Er wordt speciale aandacht besteed aan de succesvolle zoektocht naar personeel en een uitbreiding van de ressources door externe samenwerkingen.

Programma en aanmelding

In totaal acht ondernemers en experts zullen op 15 januari hun ervaringen, tips en inspiratie met u delen. De deelnemers zijn van harte uitgenodigd om actief mee te doen. Bovendien biedt het evenement u de mogelijkheid om uw zakelijke netwerk in beide landen uit te breiden. Het programma van de tweede Nederlands-Duitse b2b-workshop inclusief verdere informatie vindt u hier.

X