Virtueel speeddaten tijdens Nederlands-Duitse netwerkbijeenkomst

Virtueel speeddaten tijdens Nederlands-Duitse netwerkbijeenkomst

Op donderdag 22 april a.s. is het weer zover: acht Nederlands-Duitse organisaties steken die dag voor de vijfde keer virtueel de koppen bij elkaar tijdens een online speeddate-bijeenkomst. De vier voorafgaande netwerkbijeenkomsten waren een doorslaand succes: een flink aantal deelnemers maakte al gebruik van deze innovatieve manier van netwerken. “Juist omdat persoonlijke contacten momenteel bijna niet mogelijk zijn, biedt deze wijze van netwerken uitkomst”, aldus Anouk Ellen Susan (voorzitster van de Deutsch-Niederländische Gesellschaft Köln e.V.), die samen met Wouter Timmermans, voorzitter van Stichting Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland, het initiatief tot deze speeddate-sessies nam. 

Het idee voor deze online bijeenkomsten is ontstaan tijdens gesprekken met de voorzitters van de Businessclubs aan beide zijden van de grens. Omdat in tijden als deze fysieke netwerkbijeenkomsten niet of nauwelijks plaats kunnen vinden, leek het de initiatiefnemers een goed idee om eens te kijken in hoeverre online bijeenkomsten georganiseerd zouden kunnen worden. Op 22 april zullen de Deutsch-Niederländische Gesellschaft Köln e.V., de Duits-Nederlandse Businessclub Kleve, de Stichting Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland, de Business Club Maas-Rhein, de Grenzhoppers, IHK Aachen, de Deutsch-Niederländische Gesellschaft München en als mediapartner de firma mediamixx uit Kleve van de partij zijn.

Meer informatie en aanmelden 

De bijeenkomst op 22 april begint om 12.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via vorstand@dng.koeln. Ze zullen dan per e-mail een link met de uitnodiging voor de Zoom-meeting ontvangen.

Volgende bijeenkomst op 26 mei 

De zesde online bijeenkomst van de Nederlands-Duitse Businessclubs staat alweer gepland, en wel op donderdag 26 mei a.s. van 12.00 tot 13.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via vorstand@dng.koeln.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X