Adcrowd gaat met retargeting campagnes richting Duitsland

Adcrowd gaat met retargeting campagnes richting Duitsland

Adcrowd, het grootste self-service retargeting platform van Nederland, gaat uitbreiden naar Duitsland. Door middel van retargeting proberen bedrijven eerdere bezoekers van hun website opnieuw te bereiken via beeld- of tekstadvertenties op websites van derden.

Iedereen kent het wel, je bent online op zoek naar bepaalde schoenen en even later zie je een foto van dezelfde schoenen op Facebook of Google voorbijkomen. Een typisch voorbeeld van retargeting. Retargeting is voor bedrijven een effectieve manier om (weer) in het oog te springen van de ideale doelgroep, namelijk eerdere bezoekers van de eigen website.

Adcrowd is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2012, dat ondernemingen helpt met het inzetten van online (re)targeting campagnes. In Nederland bedient Adcrowd inmiddels ruim 3.000 klanten en wil nu voor het eerst de grens over. Duitsland heeft een advertising markt die ruim 6x zo groot is als die in Nederland, en is daarom voor Adcrowd een belangrijke nieuwe markt.

Adcrowd heeft een self-service platform ontwikkeld waarmee alle mogelijkheden rondom retargeting toegankelijk worden voor online adverteerders. Het retargetingplatform geeft volledig bereik door koppelingen met de grootste ad exchanges zoals Facebook, Google, Microsoft en OpenX. Adverteerders kunnen hun campagnes via het platform zelf eenvoudig beheren.

Lees verder bij Emerce.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X