Duitse patiënten uit grensgebied Rijn-Waal welkom in Radboudumc

Duitse patiënten uit grensgebied Rijn-Waal welkom in Radboudumc
De overeenkomst werd ondertekend door Wilfried Jacobs, voorzitter Raad van Toezicht van het Katholische Karl-Leisner Klinikum en Leon van Halder, voorzitter Raad van Toezicht van het Radboudumc, in het bijzijn van Ingrid Fischbach, de Duitse staatssecretaris van gezondheid (voorste rij van links naar rechts). Foto: KKLK.

In het bijzijn van Ingrid Fischbach, de Duitse staatssecretaris van zorg, hebben het Radboudumc en het Katholische Karl-Leisner Klinikum uit Kleef maandag 13 juni een samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking leidt voor patiënten in het grensgebied Rijn-Waal tot meer keuzemogelijkheden.

Door de geografische ligging van het Radboudumc is het ziekenhuis voor patiënten in het grensgebied Rijn-Waal het aangewezen centrum voor complexe en hoogwaardige zorg. Nu zijn Duitse patiënten uit deze regio voor academische zorg aangewezen op ziekenhuizen in Keulen of Duisburg. Het Radboudumc sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met de Duitse zorgverzekeraar AOK en de Duitse ziekenhuisgroep Pro Homine uit Emmerich/Wesel.

Samenwerking houdt niet op bij de grens
Beide partijen zijn van mening dat samenwerken niet ophoudt bij de grens. Door de samenwerking over de grens aan te gaan, wordt het mogelijk patiënten dichterbij huis kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden. Wilfried Jacobs, voorzitter Raad van Toezicht van het Katholische Karl-Leisner Klinikum: “De best mogelijke zorg voor patiënten mag niet van landsgrenzen afhankelijk zijn”. De ziekenhuizen zullen in eerste instantie gaan samenwerken op het gebied van Parkinson en beroerte. Daarnaast zullen Duitse patiënten voor een PET-CT scan worden doorverwezen naar het Radboudumc. Ook gaat Dietmar Ulrich, hoogleraar Plastische Chirurgie Radboudumc, borstreconstructies in Duitsland uitvoeren bij vrouwen die borstkanker hebben gehad.

Leon van Halder, voorzitter Raad van Bestuur van het Radboudumc: “Samenwerken in duurzame netwerken is essentieel, ook met zorgaanbieders in het grensgebied. Dit stelt ons in staat om samen een krachtige zorgregio te ontwikkelen, waar de kwaliteit van zorg voor onze patiënten stevig is geborgd. Van belang is een netwerk te creëren waarin professionals elkaar op inhoud vinden en energie krijgen van wat ze aan elkaar toevoegen. Ons uitgangspunt is: samenwerking als het in het belang van de patiënt is! Zorg in de buurt als het kan en wat verder weg als het medisch gezien moet”.

Opleiding
De samenwerking maakt het tevens mogelijk opleidingsfaciliteiten uit te wisselen. Voor het Duitse ziekenhuis is het lastig om jonge artsen naar Kleef te halen. Om die reden wordt de mogelijkheid onderzocht om een deel van de opleiding in het Radboudumc te organiseren. Andersom biedt de samenwerking de mogelijkheid om artsen in opleiding een opleidingsplek in het Katholische Karl-Leisner Klinikum aan te bieden.

fapjunk
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io games paper.io unblocked games unblocked games unblocked games yohoho unblocked

bahçeşehir evden eve nakliyat

başiktaş evden eve nakliyat

bağcılar evden eve nakliyat

beylikdüzü evden eve nakliyat

bakırköy evden eve nakliyat

başakşehir evden eve nakliyat

bahçelievler evden eve nakliyat

ıspartakule evden eve nakliyat

london escorts
şehirler arası nakliyat manisa şehirler arası nakliyat Çanakkale şehirler arası nakliyat Balıkesir şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat Tuzcuoğlu nakliyat
العربية مع كبير الثدي مارس الجنس
watch sister fucking
cadouri valentines day 2024
Meet disabled singles in Coffee shops
pierde virginitatea
asian sex with doll
Sfaturi pentru alimentația sănătoasă
teen redhead threesome
istanbul evden eve nakliyat Eşya depolama Ev depolama
İngilizce Türkçe çeviri siteleri kullanıcıların metinleri veya belgeleri yükleyerek anında tercüme yapmalarını sağlayan platformlardır Genellikle temel çeviri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır ve geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet verir. Ancak, tam anlamıyla doğru ve dilbilgisine uygun çeviriler için profesyonel çeviri hizmetlerine başvurmak daha güvenilir olabilir. Bu siteler, hızlı ve pratik bir çözüm sunarken, özellikle hassas veya teknik metinlerin çevirisinde profesyonel bir çevirmenin becerileri ve deneyimi gerekebilir.ingilizceturkce.gen.tr
Spanish to English translation involves accurately conveying not only the words but also the meaning, tone, and cultural nuances of the original text. Skilled translators proficient in both Spanish and English are essential to ensure accurate and effective translations. They must have a deep understanding of both languages' grammar, vocabulary, and idiomatic expressions to deliver high-quality translations. Spanish to English translation is widely used in various fields, including business, literature, media, and international communication. It plays a vital role in enabling cross-cultural understanding and facilitating global interactions.spanishenglish.net
X