‘Duitsland schept op’ wijst de weg naar Duitse foodmarkt

‘Duitsland schept op’ wijst de weg naar Duitse foodmarkt
Jochem Wolthuis overhandigt het eerste exemplaar van 'Duitsland schept op' officieel aan Helga Witjes, gedeputeerde van de Provincie Gelderland.

‘Duitsland schept op’: geen kookboek, maar een handboek met praktische tips voor foodondernemers die willen exporteren naar Duitsland. Auteur Jochem Wolthuis beschrijft in het boek de Duitse foodmarkt vanuit Nederlands perspectief en ontrafelt de geheime ingrediënten voor zakelijk succes bij de oosterburen. Tegelijk met de presentatie van het boek is ook de nieuwe website www.duitslandscheptop.nl online gegaan.

Wolthuis wil met zijn nieuwe boek foodondernemers stimuleren om meer naar de Duitse afzetmarkt te kijken. “In de titel ‘Duitsland schept op’ zit een diepere laag: de interculturele. In Nederland vinden we soms dat de Duitse mentaliteit ietwat ‘opschepperig’ is. Die dubbele betekenis is nu net de kern van dit boek. Want juist deze interculturele verschillen verklaren wat er op het bord ligt in Duitsland“, aldus Wolthuis. „‚Duitsland schept op‘ gaat in op de hamvraag: wat ligt er op het bord in Duitsland? En hoe komt het daar terecht? De lezer navigeert door het complexe landschap van supermarkten en foodservice en wordt alert gemaakt op valkuilen en onderhandelingsstrategieën van Duitse inkopers. Daarnaast biedt het boek een inspirerende ontdekkingsreis door Duitsland voor iedereen met kennishonger naar de oorsprong van de ‘Deutsche Küche’, het Duitse food-ecosysteem en actuele foodtrends.”

Belangrijke strategische handelspartner 

Het eerste exemplaar overhandigde Wolthuis officieel aan Helga Witjes, gedeputeerde Financiën, Sport en Economie van Provincie Gelderland. Zij schreef ook het voorwoord. “Duitsland is voor Gelderland een belangrijke strategische (handels)partner. Voor een sterk marktaandeel in de Duitse agrofoodmarkt willen we blijven investeren in de relatie en de export stimuleren“, aldus Witjes. „Hiervoor werken we in Oost-Nederland samen in GO4EXPORT, een exportprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel. Een van de succesfactoren van GO4EXPORT is de inzet van de Agrofoodmakelaar, Jochem Wolthuis, de auteur van dit boek. Met zijn contacten en netwerk in Duitsland opent hij deuren voor Nederlandse ondernemers. Hij heeft zijn jarenlange kennis over de Duitse markt in dit boek opgeschreven, opdat de inzichten een groter publiek kunnen bereiken. Wij zijn dan ook verheugd dat de uitgave van dit boek mede mogelijk is gemaakt door Provincie Gelderland.”

Website

Op de website www.duitslandscheptop.nl krijgen lezers toegang tot extra informatie, tips, links naar relevante bronnen en webinars. Wolthuis is hier tevens te boeken als dagvoorzitter, spreker voor workshops en lezingen.

Over de auteur

Drs. Jochem Wolthuis (1969) kreeg de liefde voor de Duitse taal en (eet)cultuur als zoon van een Nederlandse vader en een Duitse moeder met de paplepel ingegoten. Zijn passie voor structurele samenwerkingen tussen Duitse en Nederlandse bedrijven en organisaties is de rode draad in zijn carrière. Als Agrofoodmakelaar Duitsland bij Oost NL/GO4EXPORT is hij de ‘Bühnebouwer’ voor Nederlandse foodinnovaties in Duitsland. Met meer dan 25 jaar werkervaring is hij de expert achter het kennisloket Duitsland Desk Agri, Food & Flowers.

fapjunk
yasbetir1.xyz winbet-bet.com 1kickbet1.com 1xbet-ir1.xyz hattrickbet1.com 4shart.com manotobet.net hazaratir.com takbetir2.xyz 1betcart.com betforwardperir.xyz alvinbet.help/ ritzobet.org betforward.com.co betforward.help betfa.cam 2betboro.com 1xbete.org 1xbett.bet romabet.cam megapari.cam mahbet.cam وان ایکس بت بت فوروارد io games paper.io unblocked games unblocked games unblocked games yohoho unblocked

bahçeşehir evden eve nakliyat

başiktaş evden eve nakliyat

bağcılar evden eve nakliyat

beylikdüzü evden eve nakliyat

bakırköy evden eve nakliyat

başakşehir evden eve nakliyat

bahçelievler evden eve nakliyat

ıspartakule evden eve nakliyat

london escorts
şehirler arası nakliyat manisa şehirler arası nakliyat Çanakkale şehirler arası nakliyat Balıkesir şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat Tuzcuoğlu nakliyat
العربية مع كبير الثدي مارس الجنس
watch sister fucking
cadouri valentines day 2024
Meet disabled singles in Coffee shops
pierde virginitatea
asian sex with doll
Sfaturi pentru alimentația sănătoasă
teen redhead threesome
istanbul evden eve nakliyat Eşya depolama Ev depolama
İngilizce Türkçe çeviri siteleri kullanıcıların metinleri veya belgeleri yükleyerek anında tercüme yapmalarını sağlayan platformlardır Genellikle temel çeviri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır ve geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet verir. Ancak, tam anlamıyla doğru ve dilbilgisine uygun çeviriler için profesyonel çeviri hizmetlerine başvurmak daha güvenilir olabilir. Bu siteler, hızlı ve pratik bir çözüm sunarken, özellikle hassas veya teknik metinlerin çevirisinde profesyonel bir çevirmenin becerileri ve deneyimi gerekebilir.ingilizceturkce.gen.tr
Spanish to English translation involves accurately conveying not only the words but also the meaning, tone, and cultural nuances of the original text. Skilled translators proficient in both Spanish and English are essential to ensure accurate and effective translations. They must have a deep understanding of both languages' grammar, vocabulary, and idiomatic expressions to deliver high-quality translations. Spanish to English translation is widely used in various fields, including business, literature, media, and international communication. It plays a vital role in enabling cross-cultural understanding and facilitating global interactions.spanishenglish.net
X