In galop naar de Paardensportbeurs Niederrhein in de Messe Kalkar

In galop naar de Paardensportbeurs Niederrhein in de Messe Kalkar

Van paardensportartikelen tot paardenshows en demonstraties van bekende ruiters en trainers: tijdens de 3e Paardensportbeurs Niederrhein van 11 t/m 13 november 2016 draait alles in de Messe Kalkar om de edele viervoeter. Meer dan 160 standhouders bieden uiteenlopende paardenartikelen aan: van westernzadels en ruiterkleding tot sieraden van paardenhaar. In de twee showringen vinden naast demonstraties op het gebied van horsemanship, westernrijden en dressuur ook een aantal rassenshows plaats. Op zaterdagmiddag is er een speciaal programma voor de kleine paardenliefhebber. Ook dit jaar worden er weer veel Nederlandse bezoekers verwacht.

Net als vorig jaar duurt de Paardensportbeurs Niederrhein weer drie dagen. In 2015 wisten meer dan 10.000 bezoekers de Paardensportbeurs in Kalkar te vinden, waaronder zo’n 30% Nederlanders. Ook dit jaar is het programma weer goed gevuld met paardenshows en –demonstraties. Bezoekers kunnen het hele weekend demonstraties van instructeurs en trainers van alle mogelijke rijstijlen bekijken, van horsemanship en westernrijden tot dressuur. Ook worden er diverse rassen in de ring voorgesteld en vindt er een showprogramma plaats met bekende gasten uit de paardenwereld, zoals westernrijder Leo Holcknecht, Grand-Prix-amazone Andrea Bethge en trainer Noémie Pauwels van Extremtrail Park Pauwels.

Kinderprogramma

Jonge paardenfans kunnen zich zaterdagmiddag uitleven op de beurs. Dan staan er o.a. grappige circuskunsten met paarden, spelletjes met prijzen en een voltigeerdemo op het programma. Ook zijn er regionale paardenverenigingen aanwezig die uitleg geven over de mogelijkheden op het gebied van kinderrijlessen. Natuurlijk kunnen kinderen ook zelf in het zadel springen. Kleine bezoekers tot 12 jaar hebben gedurende deze middag gratis toegang.

Forum voor leergierigen

Leergierige paardenliefhebbers kunnen terecht bij het forum van de Paardensportbeurs. Kenners uit de scene, waaronder dierenartsen en advocaten, geven presentaties en informatie over o.a. paardenrecht, paardengezondheid, voeding en stalhouderij. Ook kunnen bezoekers met vragen bij deze experts terecht.

Prijzen en openingstijden

Via de website van de Paardensportbeurs zijn tickets in de voorverkoop te verkrijgen á 6 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen. Aan de kassa betalen volwassenen 8 euro en kinderen 6 euro. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De beurs gaat op vrijdag om 12.00 uur van start en duurt op deze dag tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag is de beursvloer van 9.30 uur tot 18.00 uur geopend. Meer informatie is te vinden op de website van de beurs: www.paardensportbeurs.nl.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Möchten Sie zweimal wöchentlich und gezielt über Neuigkeiten aus dem
deutsch-niederländischen Geschäftsleben informiert werden?
Dann abonnieren Sie jetzt den kostenlosen AHA24x7.com-Newsletter.

AHA24x7.com wil u graag regelmatig op de hoogte houden met gericht nieuws uit de
Duits-Nederlandse community. Registreer u via onderstaand formulier op de gratis AHA24x7 newsletter.

Datenschutzerklärung | privacy statement

Sie haben den Newsletter erfolgreich abonniert

Beim Versuch, Ihre Anfrage zu senden, ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuche es erneut.

Ich willige ein, dass die mediamixx GmbH meine Daten zur Versendung des AHA24x7-Newsletters nutzt.
X