Grensoverschrijdende handelsmissie: waterstof in de industrie

Grensoverschrijdende handelsmissie: waterstof in de industrie

Op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2022 organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) een meerdaagse handelsmissie over waterstof in de industrie. Tijdens een tweedaagse handelsreis brengt een delegatie uit de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen een bezoek aan Industriepark Kleefse Waard in Arnhem en de Vakbeurs Energie in Den Bosch. Op beide dagen wordt een gratis netwerklunch georganiseerd, zodat Nederlandse geïnteresseerden met enkele Duitse deelnemers kennis kunnen maken.

Doel van de handelsreis is om de Duitse delegatie kennis te laten maken met de Nederlandse waterstofmarkt en om contacten te leggen. Waterstof wordt zowel in Nederland als in Noordrijn-Westfalen als een belangrijk onderdeel van het duurzaamheidsdebat gezien. Het is cruciaal voor het verduurzamen van de industrie en het behalen van de klimaatdoelstellingen. Om de nieuwe waterstofeconomie te laten slagen is grensoverschrijdende samenwerking van groot belang. Nederland en Noordrijn-Westfalen kunnen elkaar op dit gebied goed ondersteunen.

Aanmelden

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer. Om aan het evenement deel te nemen, is aanmelding noodzakelijk. Aanmelden kan bij Joy Krijgsman van de DNHK via j.krijgsman@dnhk.org of +31 70 311 4115.

X