Nederlandse SKEPP betreedt Duitse kantorenmarkt

Nederlandse SKEPP betreedt Duitse kantorenmarkt

Het van oorsprong Twentse bedrijf SKEPP brengt bedrijven in contact met verhuurders van kantoorruimte. Vanaf september van dit jaar zal het bedrijf het concept in Duitsland opstarten.

SKEPP startte eind 2013 als online broker in kantoorruimte in Nederland en maakt inmiddels een transitie door naar een proptech bedrijf. Het bedrijf zal per juni starten in België, later dit jaar rolt het concept ook uit naar Duitsland.

Launchdesk

In oktober 2016 heeft SKEPP het bedrijf Launchdesk overgenomen, dat zzp’ers en freelancers voorziet in het huren van werkplekken. De beide platformen werken in totaal voor 1250 kantoren in Nederland en ruim 350 verhuurders van kantoorruimte. Door de overname van Launchdesk verzorgt het voor verhuurders ook de administratie, facturatie, documentatie en de opstart van het eventuele incassotraject.

Vacature voor Duitse Sales & Content Specialist

Het personeelsbestand van SKEPP is inmiddels in een jaar tijd gegroeid van 4 naar 20 personen. En er staan nog steeds meerdere vacatures open. Om de kantoorformule in Duitsland op te starten is SKEPP op zoek naar een Sales & Content Specialist Germany. Het moet iemand zijn met de Duitse nationaliteit, die de Nederlandse taal goed beheerst, salesgericht is en over bovengemiddelde commerciële vaardigheden beschikt.

Meer informatie op de website van SKEPP.

X