Het Internationaal Netwerkbureau, een initiatief van de Gemeente Oude IJsselstreek en de Wirtschaftsförderung Bocholt, organiseert op 21 september een ondernemersontbijt bij de firma Kaak in Terborg. De Kaak Group ontwikkelt hoogwaardige bakkerijtechnologie en is over de hele wereld actief met meer dan 13 sales en/of productielocaties.

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bedrijven moeten hierop inspelen als ze concurrerend willen blijven: Kaak Group en JAWS uit Terborg maken zich sterk voor een bloeiende economie in de grensregio. De Kaak Group begon ooit als producent van bakvormen en productdragers en groeide uit tot partner van industriële bakkerijen en aanverwante levensmiddelenbranches. Onder het motto ‘Van silo tot krat’ implementeert de Kaak Group turn key concepten en draagt zorg voor de complete techniek, productie, installatie en het onderhoud. Bij het bedrijf werken zowel Nederlanders als Duitsers. JAWS BV is onderdeel van de Kaak Group en verzorgt de werving en selectie van het personeel van alle Kaak Group ondernemingen.

Op 21 september 2017 kunnen ondernemers tijdens een ontbijt bij de Kaak Group contacten leggen met ondernemers uit Nederland en Duitsland, luisteren naar interessante lezingen over grensoverschrijdend werken en studeren, deelnemen aan de discussie en aansluitend het bedrijf bezichtigen.

Meer informatie over het programma en een aanmeldformulier is te vinden op de website van het Internationaal Netwerkbureau.

X