Potentiële klanten ontmoeten tijdens Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg

Potentiële klanten ontmoeten tijdens Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg

Op 13 april a.s. vindt voor de tweede keer de Duits-Nederlandse Handelsdag plaats in het Duitse Papenburg, vlak over de grens in Groningen. Vorig jaar trok deze handelsdag bijna 400 deelnemers uit het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven. Ook dit jaar staan er weer vooraanstaande sprekers, workshops, een uitgebreide informatiemarkt en netwerkmogelijkheden op het programma.

Professionals met veel ervaring op het gebied van grensoverschrijdend zakendoen zullen workshops verzorgen met tips en adviezen over zakendoen in het buurland. Op de informatiemarkt presenteren verschillende ondernemers en organisaties hun producten en diensten en delen hun grensoverschrijdende ervaringen.

Deelnemers kunnen bij aanmelding kiezen uit drie verschillende workshops. Nieuw dit jaar is de mogelijkheden om direct in contact te komen met potentiële partners en klanten via B2B matchmaking gesprekken.

Het evenement is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Bedrijven uit alle sectoren mogen meedoen. Deelname is gratis.

Download de flyer over de Duits-Nederlandse Handelsdag.

U kunt zich hier aanmelden.

X