Sinds 2008 reikt de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) elk jaar de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uit. Bedrijven en projecten die grensoverschrijdend succes hebben, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de editie van 2019. Inschrijven kan t/m 21 september.

De laatste drie jaar wonnen online supermarkt Picnic, het softwarebedrijf SendCloud en het levensmiddelbedrijf Cheesepop. Bedrijven die met succes nieuwe producten, processen of diensten in het eigen land én in het buurland op de markt hebben gebracht, maken kans op de prijs. Ook innovaties die zijn ontstaan uit Nederlands-Duitse samenwerking zijn van harte welkom om zich voor de prijs in te schrijven.

Na de sluiting van de inschrijving op 22 september 2019 buigt de DNHK-jury zich over de inzendingen, waarna de finalisten zullen worden geselecteerd. Ondernemers uit beide landen beslissen daarna, in oktober, via een online stemprocedure welk bedrijf de prijs mee naar huis mag nemen. Op 4 november zal de winnaar in Den Haag bekend worden gemaakt.

Meer informatie en aanmelding

Meer informatie is hier te vinden. Bedrijven die zich willen aanmelden, kunnen dat hier doen. Degenen die een ander bedrijf of project voor de prijs willen nomineren, kunnen een e-mail sturen naar k.brodherr@dnhk.org.

X