Een nieuw gezicht bij AHA24x7.com

Een nieuw gezicht bij AHA24x7.com

Femke Hoebergen stelt zich graag aan u voor.

Vanaf deze week ben ik één van de redacteuren van AHA24x7.com. Deze functie kon niet beter bij mijn achtergrond en interesses passen: met een bachelor Duitse Taal en Cultuur in the pocket ben ik begonnen aan de master Nederland-Duitsland-Studies, die ik onlangs afgerond heb. In deze master staan de betrekkingen tussen Nederland en Duitsland centraal – voor mij, als iemand die altijd dicht bij de grens heeft gewoond, extra interessant. Tijdens verschillende stages en bijbanen bij onder andere grensoverschrijdend communicatiebureau mediamixx GmbH en het INTERREG-project Netwerk GEP heb ik veel praktijkervaring over deze betrekkingen opgedaan. Als kers op de taart woonde ik tot slot 2,5 jaar in Münster, waardoor ik als Nederlandse ook de Duitse cultuur goed heb leren kennen. Al deze ervaringen en het bijbehorende netwerk komen nu goed van pas als redacteur bij AHA24x7.com!

Hebt u nieuws dat te maken heeft met de Nederlands-Duitse betrekkingen en dat interessant is voor de bezoekers van AHA24x7.com? Wilt u partner van AHA24x7.com worden, of graag op een andere manier met ons samenwerken? Wij horen graag van u! Neem contact met ons op via info@aha24x7.com of bel ons via +49 2821 71156-13.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
X