Limburg Leads Start-Up Arena: kansen voor euregionale start-ups

Limburg Leads Start-Up Arena: kansen voor euregionale start-ups

Nadat het event door de coronapandemie twee keer verplaatst moest worden, vindt op 20 en 21 oktober 2021 Limburg Leads weer plaats. Tijdens dit euregionale b2b-evenement kunnen het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en zakendoen. Onderdeel van dit grensoverschrijdende evenement is de Limburg Leads Start-Up Arena. Hier komen start-ups uit Zuid-Limburg, Noordrijn-Westfalen en Belgisch Limburg samen om zichzelf te presenteren, contacten op te doen en te netwerken. Tijdens een webinar van Limburg Leads hebben alvast drie start-ups hun innovatieve idee in een Dragons’ Den-achtige setting gepitcht aan LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg), NRW.BANK (de stimuleringsbank van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen), LRM (de investeringsmaatschappij van Belgisch Limburg) en Guy van Neck van MobieTrain, een euregionale CEO die bereid is zijn ondernemersadviezen te delen. Dit webinar is nu terug te kijken.

Tijdens het webinar, hieronder te bekijken, presenteren Cynteract uit Duitsland, Prop-AZ uit Nederland en UmanGo uit België zich. De Start-Up Arena is een gezamenlijk initiatief van LIOF, NRW.BANK en LRM, die elk hun netwerk inzetten om grensoverschrijdende samenwerking te bevorderen.

Gratis bezoek

Limburg Leads vindt plaats in MECC Maastricht. De belangrijkste partners van het evenement zijn LIOF, NRW.BANK, LRM, de Limburgse Werkgevers Vereniging (LVW), de werkgeversorganisatie van Belgisch Limburg VKW, MKB-Limburg en Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL). Meer informatie over Limburg Leads is te vinden op https://www.limburgleads.com/nl/. Geïnteresseerden kunnen daar ook gratis hun bezoek registreren.

X