‚Speeddaten‘ met de Deutsche Bahn

‚Speeddaten‘ met de Deutsche Bahn

Op speeddate met de Deutsche Bahn (DB) – kan dat? Jazeker! Op 24 september a.s. vindt bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater de bijeenkomst ‘Deutsche Bahn – MEET THE BUYER’ plaats. Ondernemers die in railinfrastructuur geïnteresseerd zijn, kunnen hier o.a. tijdens 1-op-1 ‘speeddating’-gesprekken meer over de mogelijkheden van samenwerking met de DB te weten komen.

De DB investeert stevig in railinfrastructuur, in het bijzonder in de grensdeelstaat Noordrijn-Westfalen. Naast de Betuweroute staan er diverse grote projecten gepland. Alleen al in onderhoud en sanering van bestaand spoor wordt de komende tien jaar zo’n 86 miljard euro gestoken.

Tijdens de bijeenkomst ontvangen de aanwezigen concrete informatie over de belangrijkste projecten en de inkoopprocedures van DB. Naast de 1-op-1-gesprekken met de DB zijn er korte interactieve sessies over verschillende aspecten van railinfrastructuur, waarin de deelnemers kennis en ervaring kunnen uitwisselen met de experts van de DB.

Programma en aanmelding

De bijeenkomst vindt plaats bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater (’t Poortje, Siemensstraße 31, Kleef). Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur: Inloop gasten (koffie, thee)

09.30 uur: Welkom door gastheer Freddy Heinzel, Honorair Consul te Kleef en advocaat bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater09.40 uur: Presentatie Betuweroute en andere grote projecten in NRW door Stefan Ventzke, DB Netze

10.30 uur: Pauze

10.45 uur: Interactive sessies met experts van DB

13.00 uur: Netwerklunch

14.00 uur: 1-op-1 ‘speeddating’-gesprekken en twee presentaties van DB en STRICK (Nederlandstalig)

17.00 uur: Netwerkborrel

18.30 uur: Einde

De voertaal van deze bijeenkomst is grotendeels Duits. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot en met 27 augustus via dit formulier. Contactpersoon is André Holtvlüwer van het Consulaat-Generaal te Düsseldorf (e-mail: dus-ea@minbuza.nl).

X