Succesvol op de Duitse markt? Doe mee aan het onderzoek van INDIPA!

Succesvol op de Duitse markt? Doe mee aan het onderzoek van INDIPA!

Veel Nederlandse bedrijven zetten succesvol de stap naar de Duitse markt. Maar waaraan hebben ze dit succes te danken? Hoe kan het dat sommige Nederlandse bedrijven wel succesvol zijn op de Duitse markt en anderen niet? Om hierachter te komen is het Duitse adviesbureau INDIPA een onderzoek gestart getiteld ‘Succesvol zakendoen in Duitsland’. Doe ook mee!

INDIPA ondersteunt en adviseert Nederlandse bedrijven die ook Duitse klanten willen bereiken. Het bedrijf wil er graag achter komen welke factoren een rol spelen bij succesvol zakendoen in Duitsland. Bent u als Nederlands bedrijf ook succesvol in Duitsland? Vul dan de vragenlijst in! Meedoen kost maar 5 minuten. U vindt de vragenlijst hier: https://www.surveymonkey.de/r/Q3LFZB7

De vragen hebben onder meer betrekking op distributie, personeel, strategische positionering, marketingstrategie etc. Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Naderhand zullen de resultaten van het onderzoek openbaar worden gemaakt. U kunt aan het eind van de vragenlijst ook aangeven of u de resultaten in uw mailbox wilt ontvangen.

Christoph Schulte van INDIPA legt in onderstaand filmpje uit wat ze precies gaan onderzoeken en waarom:

X