Vreemde talen bijspijkeren tijdens de zomermaanden

Vreemde talen bijspijkeren tijdens de zomermaanden

Tijdens een vakantie in het buitenland is het handig als je met de lokale bevolking een klein gesprekje kunt voeren. Al is het maar een praatje over het weer of de route naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Voor iedereen met weinig tijd en veel ambitie organiseert Radboud in’to Languages deze zomer korte intensieve trainingen waarin heel gericht wordt gewerkt aan specifieke taalvaardigheden.

Speciaal voor Duitstaligen die zich in het Nederlands willen kunnen redden, staat van 30 juli tot en met 10 augustus de zomercursus ‘Social Dutch I voor Duitstaligen’ op het programma. Ook voor niet-Duitstaligen is er een cursus ‘Social Dutch I’, waarin ze binnen twee weken een stoomcursus Nederlands krijgen (23 juli t/m 3 augustus). In beide cursussen komen natuurlijk ook typische kenmerken van de Nederlandse cultuur aan bod.

Daarnaast staat er deze zomer bij Radboud in’to Languages een ‘Summer Boost Camp’ op het programma, waarin geïnteresseerden in 1 dag hun Engels een boost kunnen geven. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende vaardigheden waar ze gedurende een dag aan gaan werken:

Mensen die zich liever enkele dagen intensief op een andere taal willen storten, kunnen kiezen voor een vijfdaagse zomercursus Arabisch, Duits, Frans, Italiaans, Portugees of Spaans.

X