Zakendoen in de Euregio: hoe ziet dat er anno 2021 uit?

Zakendoen in de Euregio: hoe ziet dat er anno 2021 uit?
De Duitse, Nederlandse en Belgische vlag in Zuid-Limburg.

Geen enkele Nederlandse provincie is zo internationaal als Limburg. In het oosten grenst de provincie aan Duitsland; in het westen aan België. Voor Limburgse ondernemers is het dan ook de normaalste zaak van de wereld om grensoverschrijdend zaken te doen. Maar hoe ziet zakendoen in de zuidelijke Euregio er anno 2021 uit? Limburg Leads organiseert hierover op woensdag 13 januari een webinar.

Limburg Leads is een euregionaal b2b-evenement in MECC Maastricht, waar het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen uitwisselen en zaken kunnen doen. Het grensoverschrijdende evenement zou oorspronkelijk op 16 en 17 september 2020 plaatsvinden, maar is door de coronapandemie verplaatst naar 16 en 17 juni 2021. De belangrijkste partners van Limburg Leads zijn de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg LIOF, de stimuleringsbank van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen NRW.BANK, de investeringsmaatschappij van Belgisch Limburg LRM, de Limburgse Werkgevers Vereniging (LVW), de werkgeversorganisatie van Belgisch Limburg VKW, MKB-Limburg en Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL).

Ontwikkelingen in de Euregio

Het webinar begint om 13.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Tijdens het webinar gaan Tys van Elk (LIOF), Huub Narinx (LWV), Rob van de Wiel (MECC Maastricht), Monique Princen (MKB-Limburg) en Maurice van der Linden (WijLimburg) met elkaar in gesprek over de huidige ontwikkelingen in de Euregio. Daarnaast wordt er samen met Sander Kleikers vooruitgeblikt op 2021, waarin het coronavirus voorlopig nog een bepalende rol zal spelen. Welke kansen liggen er? Welke nieuwe producten, markten of businessmodellen voorspellen de experts? En welke adviezen geven zij aan (startende) ondernemers?

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden. Deelname is kosteloos.

X